Fritid i stallet- Stallkul

Under stallets öppettider är alla barn och ungdomar välkomna att spendera sin fritid hos oss. Flera dagar i veckan har vi personal i stallet som håller i aktiviteter. Stallvärdar finns i stallet på eftermiddagar och kvällar måndag till fredag och dagtid på lördag.

Här presenteras aktiviteter som hålls av personal. Fler datum och aktiviteter läggs till efterhand! Alla aktiviteter är gratis och finansieras med hjälp av projektstöd från Ridsportförbundet. Utöver det anordnar Ungdomssektionen flera aktiviteter per termin.

TisdagarTorsdagarLördagar
Varje veckaVarje veckaVarje vecka
StallkulStallkulVuxen i stallet
14,30 – 16,3014,30 – 16,3011.30 – 13.30
  Praktik & teori för ryttarmärke
  Personal Hanna

Stallkul

Tisdagar och torsdagar kl. 14,30 – 16,30, efter skolan är du som är mellan 7 – 13 år välkommen!

Vi startar upp måndag den 13 september och håller på till och med 22 december, med undantag vecka 44 då det är uppehåll samt röda dagar då stallet är stängt.

Vad gör vi under eftermiddagen?

• Mellan 14,30 -15,00 kommer de som vill ha mellanmål kl. 15,00.
  • Sen blir det pyssel med hästarna ex. borsta, fläta m.m.

Ingen föranmälan behövs utan det är bara att komma! Även icke medlemmar är välkomna!

Första gången följer ansvarig vuxen med in i klubbhuset och lämnar över barnet till personalen och fyller i ett papper med kontaktuppgifter om vi behöver få tag på målsman. Detta papper finns även nedan där ni kan skriva ut det och barnet tar med sig det första gången.

Kontaktinfo Stallkul.docx

Vuxen i stallet

Vi vill att fler barn och ungdomar ska vara i stallet på sin fritid! Under höstterminen har vi därför extra personal i stallet. Det är minst en aktivitet per gång, men det finns också tid att hjälpa stallvärdar med sysslor i stallet, titta på ridlektioner, spela spel eller bara fika. Kom gärna med förslag!

Det krävs ingen föranmälan, men anmäl till personalen när ni kommer och när ni går. Alla elever har tillgång till vårt kök, så lägg gärna in matsäck i kyl eller frys.

Välkomna!

Vid frågor ring 0303-77 79 95 eller maila personal@storahogaridklubb.se