Maria Hake VerksamhetschefMaria är anställd som verksamhetschef sen hösten 2010. Hon var med och startade ridklubben 1979 tillsammans med några kompisar och engagerade föräldrar. Maria har även mellan 1986-2000 jobbat på ridklubben, så det finns mycket hjärta för klubben. Familjen har en dansk-svensk gårdshund som heter Turbo, de flesta på klubben har sett honom eftersom han brukar vara med på jobbet! Det finns även en welshponny (som är utlånad på foder), en d-ponny och en stor häst i familjen, som dottern Elin rider.
 
Anna-Karin FahlerAnna-Karin är Hippolog och hovslagare. Hon har en tillsvidareanställning på klubben som stallpersonal måndagar, tisdagar och fredagar, och som ridinstruktör onsdagar och torsdagar. Hemma har hon en stor häst, en D-ponny, en shettis, några katter och en hund. Hunden, Thea, ser man ofta med henne då hon följer med Anna-Karin vart hon än går. Anna-Karin är tjänstledig från sin stalltjänst nu.
 
Emma SjögrenEmma har en tillsvidare anställning. Har gått ridledarkursen och Ridlärarutbildning level 1 på distans. Emma jobbar i stallet på onsdagar och torsdagar samt har ridlektioner måndagar, tisdagar och fredagar. Emma har sin häst Sigge på ridklubben.
  
Hanna MentzerHanna är Ungdomsledare och har en lektioner på lördagar. Hanna ska gå Ridledarutbildningen under sommaren är tanken.
  
Nina RasmussonNina jobbade för många år sen hos oss. Hon är nu tillbaka och håller i hoppträningar. Nina har hästar hemma och är mkt engagerad i tävlingsverksamheten i distriktet.
  
Mohammad Al zahraMohammad jobbar dagtid i stallet och håller ordning och reda runt anläggningen.
Niklas AnderssonNiklas kommer jobba dagtid i stallet från och med 2023-01-01.