Maria Hake VerksamhetschefMaria är anställd som verksamhetschef sen hösten 2010. Hon var med och startade ridklubben 1979 tillsammans med några kompisar och engagerade föräldrar. Maria har även mellan 1986-2000 jobbat på ridklubben, så det finns mycket hjärta för klubben. Familjen som består av man, dotter på 16 år och en son på 20 år, de har en dansk-svensk gårdshund som heter Turbo, de flesta på klubben har sett honom eftersom han brukar vara med på jobbet! Det finns även en welshponny (som är utlånad på foder), en d-ponny och en stor häst i familjen, som dottern Elin rider.
 
Anna-Karin FahlerAnna-Karin är Hippolog och hovslagare. Hon har en tillsvidareanställning på klubben som stallpersonal samt som ridinstruktör onsdagar, torsdagar och fredagar. Hemma bor hon med man och en son på 14 år samt en stor häst, en D-ponny, en shettis och två katter.
 
Angelica NilssonAngelica kommer att ha ridlektionerna på måndag kvällar. Angelica är utbildad ridinstruktör och har jobbat på Kongahälla Ridsällskap 1996-2016. Därefter gick hon helt över till att jobba i sin egen ridverksamhet hemma på gården. De har 15 hästar på gården i Harestad, det är både egna och inackorderade.
Familj består av man och 2 barn 17 och 12 år samt 6 katter.
  
Hanna MentzerHanna är Ungdomsledare och har en lektioner på lördagar. Hanna är utbildad Ridledare och ordförande i Ungdomssektionens styrelse. Hanna och hennes sambo bor i Stenungsund.
  
Sol AndreassonSol är utbildad ridledare och kommer att ha lektionerna på tisdagar. Sol har en D-ponny som hon tävlar hoppning och dressyr med. Hon tog studenten 2023 efter att ha pluggat Naturbruk med inriktning häst. Hon bor i Stenungsund med sina föräldrar, en lillasyster och två hundar.
Maria OttossonMaria har jobbat hos oss i många år, och kommer under hösten hoppa in och ha några måndagar när Angelica är ledig. Maria kommer även ha lite extra träningar under hösten.
Nina RasmussonNina jobbade för många år sen hos oss. Hon är nu tillbaka och håller i hoppträningar. Nina har hästar hemma och är mkt engagerad i tävlingsverksamheten i distriktet.
  
Mohammad Al zahraMohammad jobbar dagtid i stallet och håller ordning och reda runt anläggningen.
Elin HakeElin är utbildad ungdomsledare. Hon kommer arbeta i stallet på morgonen på vardagar samt hålla i teorilektioner på fredag och lördag.