Anläggningskort

På grund av det stora trycket på anläggningskort har vi beslutat  att ha ett max antal med anläggningskort för att kunna ha en högre säkerhet vid privat ridning.

Styrelse och personal

Anläggningskort för Ridhus/paddock

Årskort, kalenderår jan-dec 2022Medlem som inte löst licens/avser att lösa licens för annan klubbMedlem som löst licens/avser att lösa licens för annan klubb under kalenderåret
1 häst 1800:-1 häst 2300:-
2 hästar 2950:-2 hästar 3850:-
3 hästar 2950:- +
och uppåt 600:-/häst
3 hästar 3850:- +
och uppåt 770:-/häst

Enstaka tillfälle kan endast lösas vid träningar i klubbens regi
Ett tillfälle vid träningMedlem 50:-
Ett tillfälle vid träningIcke medlem 100:-

Betalning för anläggningskort ska ske i förskott och man mailar ridklubben och ser om det finns några anläggningskort ”lediga” att köpa.

Alla som löser anläggningskort måste läsa och skriva under ”Vad som gäller vid ridning på anläggningen” innan man rider på anläggningen. Antingen skriver Ni ut den och lämnar in den eller så kommer Ni in på kontoret vardagar 8,00 -14,00 och skriver under den innan ni rider på anläggningen.